Portret van Esther Derkx - TATTOOtoilet.nl

Over…

Productontwerper Esther Derkx uit Utrecht heeft een passie voor gewone, alledaagse producten van porselein. Na 20 jaar lang vintage serviezen te hebben bedrukt maakt ze nu de overstap naar ontwerpen voor sanitair. Hoog tijd om witte, oersaaie wasbakken en toiletten om te toveren tot eigenzinnige eye-catchers!

De ontwerpen van TATTOOtoilet worden op de computer gemaakt en uitgeprint met glazuren. De keramische transfers worden handmatig aangebracht en ingebrand in een keramiekoven voor een duurzaam eindresultaat. Het sanitair wordt gebakken op 820 graden en kan daarna gebruikt en schoongemaakt worden zoals je gewend bent. Kleur en ontwerp kan afgestemd worden op jouw eigen wensen.

Nieuw sanitair
Wil je graag een nieuwe wastafel of toilet laten bedrukken? Kies dan een van mijn modellen op de pagina maatwerk of kies een eigen type sanitair. Het sanitair laat ik bezorgen op mijn atelier waarna ik het ontwerp kan aanbrengen. Je sanitair zelf langs brengen op m’n studio in Utrecht kan natuurlijk ook.

Gered sanitair
Sanitair dat al gebruikt is kan ik ook bedrukken maar mag niet ouder zijn dan 10 jaar. Ook restant partijen van nieuwe tegels, wasbak of toilet zijn prima te bedrukken. Een gebruikt toilet kan ik niet bedrukken (tenzij bijvoorbeeld uit een nieuwbouwwoning die net opgeleverd is). Stuur mij een bericht via het contactformulier, geef aan welk ontwerp je erop zou willen en ik laat je weten of het sanitair bedrukt kan worden. Daarna mag je het sanitair op mijn atelier langs brengen of opsturen.

Maatwerk – kleur en formaat
Mijn ontwerpen kunnen vergroot en verkleind worden zodat ze passen op elk type en bijna elk formaat wastafel of toilet. Ook de kleuren kunnen worden afgestemd op jouw eigen wensen.

Levertijd, bezorgen of ophalen
De levertijd is vanaf het moment dat het sanitair op mijn atelier is,  3-4 weken. Je kan het, in overleg, komen ophalen of ik stuur het via post of koerier naar je toe. Aan verzenden zijn extra kosten verbonden.

TIP! Wastafels en fonteintjes op deze website zijn samples, vaak van gered maar kwalitatief uitstekend sanitair. Deze prijzen zijn inclusief het sanitair. Ze zijn op voorraad en kunnen snel geleverd worden.